Iemand tapt bier in een grote maatbeker

De leukste activiteiten, rondleidingen & workshops

Ontdek Beedaelen op een originele manier!

Of je Beekdaelen nu bezoekt om meer te weten te komen over haar bewogen geschiedenis, om te genieten van het culinaire aanbod, om het natuurschoon te bewonderen of om actief bezig zijn: Het is de perfecte plek voor bijzondere rondleidingen, excursies, workshops en arrangementen. 

De leukste activiteiten van het moment:

Thee, Brocante en Bloemen

Bij de Heerlijckheid ben je aan het juiste adres voor thee, Brocante en Bloemen. Nostalgie, sfeer en meer....Brocante is de passie van de eigenaresse voor oude spullen met een verhaal. In het bloemenatelier worden natuurlijke groendecoraties gemaakt, ook worden er workshops georganiseerd. Welkom bij De Heerlijckheid, een belevingswinkel waar je geen klant bent, maar gast. 

Er valt nog zo veel te ontdekken in Beekdaelen:

Culinair genieten

De culinaire tradities van Beekdaelen zijn befaamd; je vindt er daarom maar liefst drie hofleveranciers. In het pittoreske gehucht Thull kun je bij de Alfa bierbrouwerij het brouwersambacht bekijken én het resultaat proeven.

Lees verder

Hotspots die je niet mag missen!

Deze hotspots mag je niet missen! V​oor het eerst in Beekdaelen? Of ben je er al vaker geweest? Wij hebben een lijst gemaakt van hotspots die je in ieder geval gezien moet hebben tijdens je verblijf.

Lees verder

De mooiste routes in Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen is een ideaal gebied om te wandelen, te fietsen en paard te rijden. Tal van routes leiden via paadjes omhoog en omlaag. Door bossen en weilanden, langs beken en door dalen. 

Lees verder