Evenementen en activiteiten in Beekdaelen

Het hele jaar door..

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg.

Wat is er binnenkort te doen?

Bordje met tekst 'you're welcome'

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Lees verder

Evenementen vergunning

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg. Gemeente Beekdaelen biedt verenigingen, stichtingen, ondernemers en groeperingen graag haar promotieplatform aan voor het bekendmaken van evenementen en activiteiten in de gemeente Beekdaelen. Door nauwe samenwerking met Visit Zuid Limburg profiteren deze organisaties tevens van de kracht van de promotie via de Visit-mediakanalen zoals de veelbekeken website.
 
Het aanmelden van een activiteit of evenement in deze agenda geldt niet als een vergunning-aanvraag. Hiertoe verwijzen we je graag naar de gemeentelijke website voor spelregels, voorwaarden en formulieren.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Beekdaelen:

Culinair genieten

De culinaire tradities van Beekdaelen zijn befaamd; je vindt er daarom maar liefst drie hofleveranciers. In het pittoreske gehucht Thull kun je bij de Alfa bierbrouwerij het brouwersambacht bekijken én het resultaat proeven.

Lees verder
Chique modern wit kasteel in U-vorm met in het midden een terras.

Wakker worden in Beekdaelen

In Beekdaelen vind je meerdere leuke B&B's, campings, hotels en een kasteelhotel, waar je na een dag lang wandelen en/of fietsen heerlijk tot rust kunt komen. Waar je je ook in Beekdaelen bevindt, vanaf iedere plek is het de ideale uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken.

Lees verder

Hotspots die je niet mag missen!

Deze hotspots mag je niet missen! V​oor het eerst in Beekdaelen? Of ben je er al vaker geweest? Wij hebben een lijst gemaakt van hotspots die je in ieder geval gezien moet hebben tijdens je verblijf.

Lees verder