Evenementen en activiteiten in Beekdaelen

Het hele jaar door..

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg.

Wat is er binnenkort te doen?

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Evenementen vergunning

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg. Gemeente Beekdaelen biedt verenigingen, stichtingen, ondernemers en groeperingen graag haar promotieplatform aan voor het bekendmaken van evenementen en activiteiten in de gemeente Beekdaelen. Door nauwe samenwerking met Visit Zuid Limburg profiteren deze organisaties tevens van de kracht van de promotie via de Visit-mediakanalen zoals de veelbekeken website.
 
Het aanmelden van een activiteit of evenement in deze agenda geldt niet als een vergunning-aanvraag. Hiertoe verwijzen we je graag naar de gemeentelijke website voor spelregels, voorwaarden en formulieren.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Beekdaelen: