Evenementen en activiteiten in Beekdaelen

Evenement aanmelden voor in agenda

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg. Organiseer jij ook een evenement en activiteit? Meld het aan. Let op! voor een evenementenvergunning dien je contact op te nemen met de gemeente Beekdaelen.

 

Evenementen in Beekdaelen

Evenementen vergunning

Het hele jaar door kun je in Beekdaelen genieten van leuke evenementen, zowel voor jong als oud! Deze agenda komt tot stand in samenwerking met Visit Zuid Limburg. Gemeente Beekdaelen biedt verenigingen, stichtingen, ondernemers en groeperingen graag haar promotieplatform aan voor het bekendmaken van evenementen en activiteiten in de gemeente Beekdaelen. Door nauwe samenwerking met Visit Zuid Limburg profiteren deze organisaties tevens van de kracht van de promotie via de Visit-mediakanalen zoals de veelbekeken website.

Het aanmelden van een activiteit of evenement in deze agenda geldt niet als een vergunning-aanvraag. Hiertoe verwijzen we je graag naar de gemeentelijke website voor spelregels, voorwaarden en formulieren.

Evenementen aanmelden

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld het dan hier direct gratis aan. Je meld hiermee jouw evenement of activiteit meteen aan in de Visit Zuid Limburg agenda en het verschijnt na goedkeuring ook op deze visitbeekdaelen website. Je krijgt ter controle een bevestigingsverzoek van de aanmelding om het evenement definitief te publiceren. Daarna verschijnt het op korte termijn online in de agenda.

Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotie pakketten van Visit Zuid-Limburg.

 

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website