De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Brocante en Bloemen

De Heerlijckheid Thee, Brocante en Bloemen. Nostalgie, sfeer en meer....

In de theekamer vind je zeventig soorten thee van The Art of Tea... Herbs & Spices de grootste theewinkel in Haarlem. Deze thee kun je ruiken en proeven aan de tafel in de theekamer, waar mooie verhalen kunnen ontstaan. 

In juli 2018 is ook de theetuin geopend en is het 'heerlijck' buiten vertoeven. Ook voor een high tea kun je vanaf vier personen terecht. Op afspraak zijn er vele mogelijkheden voor een bezoek aan deze locatie. 

Denk aan een dagje bij de Heerlijckheid met bijvoorbeeld een workshop in combinatie met een theeproeverij, high tea of driegangenlunch. Ook een wandeling in het Geleenbeekdal in combinatie met een lunch hoort tot de mogelijkheden. 

Brocante is de passie van de eigenaresse voor oude spullen met een verhaal van serviesgoed, oud zilver, glaswerk tot mooi oud linnen, een complete mooie verzameling wat in het oude pand helemaal tot zijn recht komt. 

In het bloemenatelier worden natuurlijke groendecoraties gemaakt, ook worden er workshops georganiseerd. Welkom bij De Heerlijckheid, een belevingswinkel waar je geen klant bent, maar gast. 

Met liefde voor natuur en vooral  bloemen heeft de eigenaresse haar droom waar gemaakt. In 2016/2018 is zij wekelijks een dagje naar Budel gereden om bij After All (docente Nicole Boerma) de diploma's te behalen. 

De vakopleiding en vervolgvakopleiding bloem binden is hiermee succesvol afgerond. De speciale opdrachten zoals rouwwerk en bruidswerk worden met grote zorg en geheel naar je wens gerealiseerd (zie foto's).

De Heerlijckheid werkt samen met de Lotus Lounge Yoga ruimte Dorpstraat 33a Oirsbeek. Er worden Yogalessen, klankschalen sessies, family opstellingen, retraite et cetera georganiseerd ook in combinatie met bijvoorbeeld een lunch. Informeer naar de mogelijkheden.  

De samenwerking met Ceranique (een keramiste) geeft mogelijkheden voor een creatieve dag. Draaien op de pottenbakkers draaischijf of het maken van sfeerlichtjes van porseleinklei is k(l)ei leuk. 

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken bij deze sfeervolle locatie in het dorp Oirsbeek. 
+20

Openingstijden


Vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur is de Heerlijckheid geopend en kun je rondsnuffelen. Er is dan de mogelijkheid om te genieten van een kannetje thee met koek van eigen deeg.

Op de dagen maandag t/m donderdag kun je alleen op reservering zoals bijvoorbeeld een viergangen high tea reserveren. Aan de workshops kun je zowel overdag als in de avond deelnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Heerlijckheid Brocante en Bloemen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!