Langs beken en dalen!

de mooiste routes in Beekdaelen

De gemeente Beekdaelen is een ideaal gebied om te wandelen, te fietsen en paard te rijden. Tal van routes leiden via paadjes omhoog en omlaag. Door bossen en weilanden, langs beken en door dalen. Tip! Volg de Beekdaelenroute en ontdek op elke hoek een nieuw pareltje.

Te voet, per fiets of te paard!

  1. Wandelen

    Wandelen In Beekdaelen zijn er legio bewegwijzerde wandelroutes. De ene uitdagend en de andere wat makkelijker, maar stuk voor stuk een genot om te wandelen.

  2. Fietsen

    Fietsen Beekdaelen is aangesloten op het Fietsroutenetwerk Limburg. Met dit knooppuntensysteem maak je je eigen fietsroute. Je volgt eenvoudig de nummers op de bordjes langs de weg. En zo kom je vanzelf op prachtige plekjes.

  3. Ruiterroutes

    Ruiterroutes In Beekdaelen vind je alles voor de paardenliefhebber. Wees welkom bij vele maneges en geniet van de mooiste ruiterroutes. Jouw paard zal hier draven van geluk!

De Beekdaelenroute

De Beekdaelenroute

Deze fietsroute van 50 km, bestaande uit een Noord- en Zuidlus, brengt iedereen langs de mooiste en bijzonderste plekjes met voldoende horecagelegenheden onderweg.

Meer over de Beekdaelenroute

Wandelbrochures Beekdaelen

Kom fietsen in Beekdaelen!

Fietsen door Beekdaelen is genieten van prachtige natuur, vergezichten, bijzondere monumenten, kastelen, cultuurhistorie en unieke activiteiten. Bijkomen kan uiteraard in een van de talrijke Bourgondische eetgelegenheden. Welke route ga jij als eerste volgen?

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website