Welkom in Beekdaelen!

Welkom in Beekdaelen! We nodigen iedereen van harte uit om al wandelend, fietsend, of te paard, op ontdekkingsreis te komen. Geniet van prachtige natuur, vergezichten, bijzondere monumenten, kastelen, cultuurhistorie en unieke activiteiten. Bijkomen kan uiteraard in een van de talrijke Bourgondische eetgelegenheden. Of blijf wat langer en wordt uitgerust wakker voor een dag vol nieuwe avonturen in een van de vele overnachtingsmogelijkheden.
(foto LOLA landscape architects)

Aan deze website wordt gewerkt en is daardoor nog niet volledig. De komende weken zal de website dagelijks worden aangevuld en geactualiseerd.

Wat wil je beleven?

 1. Wandel-,fiets- en ruiterroutes

  Wandel-,fiets- en ruiterroutes In Beekdaelen vind je vele mooie wandel- fiets- en ruiterroutes.

 2. Culinair genieten & Hofleveranciers

  Culinair genieten & Hofleveranciers Eet en drink als een koning in Beekdaelen

 3. Overnachten in Beekdaelen

  Overnachten in Beekdaelen In Beekdaelen vind je de leukste B&B's, hotels en campings en is de ideale uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken.

 4. Hotspots van Beekdaelen

  Hotspots van Beekdaelen Deze hotspots mag je niet missen in Beekdaelen

 5. Bokkenrijders in Beekdaelen

  Bokkenrijders in Beekdaelen Voel de geschiedenis van één van Nederlands meeste beruchte bendes aller tijden.

 6. Evenementen

  Evenementen Evenementen in Beekdaelen

 7. Schinveldse Bossen

  Schinveldse Bossen In het prachtige Zuid-Limburg tegen de grens van Duitsland aan, bevinden zich de Schinveldse Bossen. De Schinveldse Bossen zijn een nog onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant.

Rondje Stammenderbos

Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Klinkt dit als de perfecte combinatie? Dan is deze winterse wandeling exact wat je zoekt. Een wandeling van 6,5 kilometer terwijl je onderweg geniet van drie heerlijke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer. Verkrijgbaar bij bovenstaande horeca locaties en via de Visit Zuid-Limburg shops en webshop. Let op! niet te lopen van 23 t/m 26 december en 1 januari 2020.

Bestel hier Rondje Stammenderbos

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website