Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Mulderplas

Schinnen

Mulderplas

Mulderplas Thullerkerkweg Schinnen
De Mulderplas veranderde van een zwarte afvalvijver naar een waar natuurmonument. De steenkolenmijnen waren verantwoordelijk voor de voormalige situatie. 

Een grondige sanering was zo effectief dat er weer volop vissen zwemmen in de Mulderplas. Hier wordt zowel door de visvereniging als door de ijsvogel dankbaar gebruik van gemaakt. 

Bij de Mulderplas ligt de Muldermolen en de Alfa bierbrouwerij, één van de weinige grote familiebrouwerijen in Nederland. Zo is hier gelegenheid genoeg om na je ontdekking van dit natuurgebied een verfrissende pauze te nemen… 

Overzicht

Adres
Thullerkerkweg , Schinnen
Openingstijden en tarieven

Het gebied rondom de Mulderplas is voor bezoekers vrij toegankelijk.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website