detail

Atelier, Beeldentuin en Galerie De Aalbekerhoeve

Schilderijen en beeldenexpositie in Atelier, Beeldentuin en Galerie De Aalbekerhoeve. Bezoek dit zeer sfeervolle rijksmonument uit 1838. Bewonder de diverse, mooie kunstwerken van Paulette Snijders in deze prachtige ambiance en de bronzen beelden in de op Monet geïnspireerde beeldentuin. Het is een bezoek meer dan waard. 

Je vindt hier een grote diversiteit aan schilderijen en andere creaties zoals bronzen beelden, de moderne kunstprints, aquareltekeningen, etsen en vele andere kunstaanbiedingen van de kunstenares Paulette Snijders die je vol overgave vertelt over haar passie grootste Kunst. 

Ook zijn er grafische werken te zien van vele andere mechanische kunstenaars zoals Ans Wortel, Nicolaas Wijnberg, Paul Elshout, Aad Verhoogh en andere kunstenaars.

Er zijn prachtige bronzen sculpturen in een prachtige Monet-waardige beeldentuin te bewonderen. Voor liefhebbers zijn de bovenstaande figuratieve kunstwerken zeer zeker de moeite waard om te bezichtigen. 

Buiten de bronzen beelden van Paulette zijn in de prachtige beeldentuin ook de creaties van diverse andere getalenteerde beeldhouwers zoals To Crijns, Ru de Vries, Paul de Win en Lothar Scheffler te bewonderen.

Tips

In de parkachtige beeldentuin van Paulette Snijders kun je niet alleen een grote diversiteit aan mooie beelden maar ook een prachtige brug à la Monet kunt vinden? Zie de website.
+17

Openingstijden


De Aalbekerhoeve is op de zondagen van 14.00-18.00 uur geopend. Ook op paaszondag en paasmaandag. Het is ook mogelijk om voor andere dagen een telefonische afspraak te maken. Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Atelier, Beeldentuin en Galerie De Aalbekerhoeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!