Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Atelier, Beeldentuin en Galerie 'De Aalbekerhoeve'

Aalbeek Bezoek website

Atelier, Beeldentuin en Galerie 'De Aalbekerhoeve'

Atelier, Beeldentuin en Galerie 'De Aalbekerhoeve' Aalbekerweg 85Aalbeek 06-51076319 Stuur e-mail Naar de website
Bij Atelier, Beeldentuin en Galerie 'De Aalbekerhoeve' kun je nog kunst vinden met een grote K. Bewonder de diverse, mooie kunstwerken in deze prachtige ambiance.

Houd je van prachtige bronzen sculpturen in een weelderige Monet-waardige beeldentuin, fenomenale schilderijen en een kunstenares die je vol overgave vertelt over haar grootste passie: kunst met hoofdletter K? Bezoek dan haar atelier in het zeer sfeervolle rijksmonument uit 1838 'De Aalbekerhoeve'.

De getoonde veelal figuratieve kunstwerken zijn zeer zeker de moeite waard om te bezichtigen. Buiten de schilderijen en beelden van Paulette zijn in stock ook beelden van diverse andere getalenteerde kunstenaars zoals To Crijns, Ru de Vries, Paul de Win en Lothar Scheffler te bewonderen. 

Ook zijn er grafische werken te zien van onder andere Ans Wortel, Nicolaas Wijnberg, Paul Elshout, Aad Verhoogh en nog vele andere.

Bij aankoop van een schilderij of bronzen beeld ontvang je het prachtige kunstboek 'Dreamworld' van kunstenares Paulette Snijders cadeau!

Overzicht

Adres
Aalbekerweg 85, Aalbeek
06-51076319
Openingstijden en tarieven

Op de zondagmiddagen van 14.00-18.00 uur geopend. Het is echter ook mogelijk om voor andere dagen een telefonische afspraak te maken. 

Je kunt de website voor meer informatie raadplegen. Tijdens een bezoek gelden de huidige coronaregels.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Atelier, Beeldentuin en Galerie 'De Aalbekerhoeve'. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website