Minicamping Oensels Fruitweike

Schimmert

Minicamping Oensels Fruitweike

Minicamping Oensels Fruitweike Oensel 1aSchimmert 045-3030340 Stuur e-mail
Het Oensels Fruitweike is een nieuwe 50+ minicamping en is centraal op het plateau van Schimmert tussen Maastricht, Valkenburg en Sittard gelegen. De camping omvat een ouderwetse fruitweide, op zijn Oensels 'fruitweike', met een prachtig uitzicht over het glooiend heuvellandschap. De camping ligt aan de rand van Oensel. Tevens zijn er vele wandelwegen en fietsroutes. Maastricht, Heerlen en Sittard liggen op 15 kilometer afstand. Een ideale uitvalsbasis voor fietsers en voetgangers. 

Indien gasten zes aaneengesloten nachten of meer boeken, ontvangen deze na aanmelding via de VVV een korting van 10%!

Overzicht

Adres
Oensel 1a, Schimmert
045-3030340
Kampeerplekken en faciliteiten

Het aantal kampeerplaatsen is tien. Gasten kunnen kiezen uit ruime kampeerplekken die voorzien zijn van een stroomaansluiting van 16 ampère. Gasten kunnen dus het koffiezetapparaat of grill van thuis meenemen en kunnen kiezen uit plekken van circa 250 m² of 125 m². Voor speciale wensen zijn er grotere plekken vanaf 1.000 m² - 5.000 m² mogelijk. Tevens is er een jeu de boules baan, een oplaadpunt elektrische fietsen, een sauna en geheel vernieuwd sanitair en waterpunten beschikbaar.

Eten & drinken

In Oensel is op loop afstand een pannenkoekenhuis aanwezig, tevens zijn er nog andere eetgelegenheden in de buurt te vinden.

Voor kinderen

Er zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen aanwezig.

Voorzieningen
Animatie
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Oplaadpunt elektrische auto
Campinggas
Campingwinkel
Sauna
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
TV-aansluiting
Verhuurobjecten
Wasmachine
Wifi / Internet
Zwembad
Aantal toeristische plaatsen

10

Gehandicapten

Voor de mindervalide kampeerder (krijgt eigen sleutel) wordt er een aparte ruimte aangeboden met douche, voorzien van een klapstoel, aangepast toilet en een aangepaste wastafel waar de rolstoel onder gereden kan worden. Een apart waarschuwingssysteem biedt de mogelijkheid om hulp te vragen.

Internet

Twee aparte verbindingen zijn op de camping aanwezig. Een vaste verbinding voor de stacaravan en een voor het wifi gebruik over de gehele camping.

Geopend

Minicamping Oensels Fruitweike is van 1 april tot eind oktober van 10.00-22.00 uur geopend en beschikt over een centrale parkeerplaats van circa 500 m².

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Minicamping Oensels Fruitweike. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website