detail

Minicamping Oensels Fruitweike

Het Oensels Fruitweike is een nieuwe 50+ minicamping en is centraal op het plateau van Schimmert tussen Maastricht, Valkenburg en Sittard gelegen. De camping omvat een ouderwetse fruitweide, op zijn Oensels 'fruitweike', met een prachtig uitzicht over het glooiend heuvellandschap. De camping ligt aan de rand van Oensel. Tevens zijn er vele wandelwegen en fietsroutes. Maastricht, Heerlen en Sittard liggen op 15 kilometer afstand. Een ideale uitvalsbasis voor fietsers en voetgangers. 

Aanbieding

Indien gasten zes aaneengesloten nachten of meer boeken, ontvangen deze na aanmelding via de VVV een korting van 10%!
+4

Voorzieningen


  • Verhuurobjecten

Eten & drinken


In Oensel is op loop afstand een pannenkoekenhuis aanwezig, tevens zijn er nog andere eetgelegenheden in de buurt te vinden.

Openingstijden


Minicamping Oensels Fruitweike is van 1 april tot eind oktober van 10.00-22.00 uur geopend en beschikt over een centrale parkeerplaats van circa 500 m².

Toegankelijkheid


Voor de mindervalide kampeerder (krijgt eigen sleutel) wordt er een aparte ruimte aangeboden met douche, voorzien van een klapstoel, aangepast toilet en een aangepaste wastafel waar de rolstoel onder gereden kan worden. Een apart waarschuwingssysteem biedt de mogelijkheid om hulp te vragen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Minicamping Oensels Fruitweike. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!