Camping de Botkoel

Camping de Botkoel

Camping de Botkoel biedt een schitterend en uniek uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland aan. Bij zonnige dagen is een vrij uitzicht van 25 kilometer mogelijk. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er volop en voor de kinderen is er genoeg te beleven. Diverse speeltoestellen zoals trampolines zijn aanwezig. De camping is al meerdere malen bekroond met de gouden Zoover Award (9,8). Gastvrijheid en gezelligheid is het motto van Camping de Botkoel, een camping die iedereen gezien moet hebben!

Aanbieding

Geniet van zeven overnachtingen en betaal er maar zes! Dit geldt in de periode van 1 oktober t/m 31 oktober.
+7

Kampeerplekken en faciliteiten


Het sanitair is in 2017 geheel vernieuwd en is in een dames en heren ruimte verdeeld. Iedere zijde heeft twee douches, drie wastafels en twee wascabines. Er is een apart gedeelte waarin zich vier toiletten en één urinoir bevinden. Hier is een invalide sanitair met een baby sanitair gecombineerd. Wasmachine, centrifuge en een koel-vriescombinatie, overdekte fietsenstalling staan ter beschikking, fietsen kunnen hier opgeladen worden. Tevens is er een pipowagen en een caravan te huur.

Eten & drinken


Meerdere malen per week komt er een bakker naar de camping met lekkere broodjes en uiteraard de heerlijke Limburgse vlaai. En de ijscoman komt meestal in het weekend. 

Voor kinderen


Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er zijn diverse speelvoorzieningen, waaronder twee trampolines, speelhuizen met glijbanen, duikelstangen, zandbak, skelters et cetera. 

Voorzieningen


  • Speeltuin
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet
  • Campingwinkel
  • Oplaadpunt e-bike
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Verhuurobjecten
  • Zwembad

Aantal toeristische plaatsen


25

Toegankelijkheid


Camping de Botkoel beschikt over een aparte sanitaire voorziening voor rolstoelgebruikers. 

Internet


Gasten kunnen gratis gebruik maken van het wifi netwerk.

Geopend


Camping de Botkoel is van 15 maart tot en met 31 oktober geopend.

Huisdieren


Ja

Aangesloten bij


Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Camping de Botkoel. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!