detail

Guesthouse For Two

Guesthouse For Two is centraal gelegen tussen mooie en interessante steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken en aan de rand van het prachtige Heuvelland. Er zijn diverse musea in de buurt, zoals het Bonnefantenmuseum en het Natuurhistorisch Museum in Maastricht, het Museum Land van Valkenburg en het Thermenmuseum in Heerlen. Ook een bezoek aan het Openluchttheater in Valkenburg aan de Geul is een bezoek waard. Een Wegwijzer van VVV Zuid-Limburg ligt voor de gasten klaar.
+12

Accommodatie


Guesthouse For Two biedt een prima en aangename Bed and Breakfast voor twee personen aan. De zitkamer is voorzien van een gezellige zitgelegenheid, flatscreen tv en gratis wifi. Tevens is er een grote schuifkast voorhanden. Vanuit de zitkamer komen gasten via een trap in de slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich de badkamer met grote wastafel, douche en toilet. Er is een eigen toegangsdeur en tuin aanwezig.

Parkeren


Een parkeergelegenheid is voor de deur aanwezig.

Openingstijden


Guesthouse For Two is het hele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Guesthouse For Two. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!