detail

Hanna Hoes

Het Hanna Hoes uit 1840 is recent volledig gerenoveerd. Met drie slaapkamers en drie badkamers vormt deze vakantiewoning een perfecte uitvalsbasis voor je om Zuid-Limburg te gaan ontdekken. 

Op de begane grond is een badkamer aanwezig welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten beschik je over een klein maar fijn omheind terras waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

Tips

Breng een bezoek aan de Schinveldse Bossen. Hier loop je namelijk zomaar tegen een kudde Schotse Hooglanders aan!
+6

Accommodatie


Je beschikt over een ruime woonkamer met doorkijk open haard tussen de twee zitgedeeltes in. Op de eerste verdieping beschik je over de grootste slaapkamer voor twee personen met een ruime open badkamer.
Deze badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel, een toilet en bidet. Verder is er een tweede kamer voor twee personen op de eerste verdieping aanwezig, inclusief een separate badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De goed ingerichte leefkeuken is van alle gemakken voorzien.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hanna Hoes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hanna Hoes

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!