Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Muldermolen

Schinnen Bezoek website

De Muldermolen

De Muldermolen Thullerkerkweg 17Schinnen 0464234814 Stuur e-mail Naar de website
De Muldermolen is een gezellige brasserie gelegen in een prachtig wandelgebied recht tegenover de zogenoemde Mulderplas. Vanaf maart 2015 bevindt deze brasserie zich in het karakteristieke pand, gebouwd door de staatsmijnen, waar ooit jarenlang een graanhandel heeft gezeten.

De brasserie wordt veelvuldig bezocht door wandelaars, fietsers en dagjesmensen door de perfecte ligging midden in het gebied genaamd het Geleenbeekdal. De menukaart is voorzien van een ruime keuze aan bourgondische lunchgerechten maar zeker ook de dinerkaart is behoorlijk uitgebreid. 

Er is dan ook voor ieder wat wils en de gerechten worden met liefde bereid door het keukenteam. Service en gastvrijheid staan dan ook hoog in het vaandel en er wordt enkel gewerkt met topproducten en verschillende streekproducten.

Zo is de koffie van het topmerk Peeze en worden de Limburgse vlaaien vers geleverd door de plaatselijke warme bakker en dat is zeker te proeven! Uiteraard is er ook een ruime keuze aan speciaal bieren van de tap die al naar gelang kunnen worden geproefd onder het genot van een klein hapje. 

Vanaf het voorjaar 2019 zal er ook een ruime keuze aan ambachtelijk schepijs te krijgen zijn en zal de combinatie brasserie en ijssalon zijn opmars gaan maken. Een bezoek aan de Muldermolen is dus zeker de moeite waard!

Overzicht

Adres
Thullerkerkweg 17, Schinnen
0464234814
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00-19.00 uur (keuken tot 19.00 uur) en zaterdag en zondag van 10:00-21:00 uur (keuken tot 20:00 uur) geopend. Dinsdag: gesloten.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Muldermolen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website