Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Atelier Creatuurtje

Nuth

Atelier Creatuurtje

Atelier Creatuurtje Voorsterstraat 90bNuth 06-55555326 Stuur e-mail
Grotendeels probeert Myriam Deurenberg, als autodidact, de schoonheid van dieren in diverse materialen uit te beelden. In keramiek, brons, speksteen en mergel, vilt en nu ook in glas. Het toepassen van diverse materialen in één beeld geeft vaak net wat extra’s aan de uitstraling.  

In het atelier biedt Myriam Deurenberg ook aan kinderen en volwassenen de mogelijkheid om de verschillende materialen uit te proberen en enthousiast te maken, creatief bezig te zijn. De vrijheid om eigen ideeën uit te werken staat voorop.

In de vaste kindergroepjes leert Myriam Deurenberg kinderen dat er ook met goedkoop of zelfs afvalmateriaal leuke dingen gemaakt kunnen worden en dan gaan ze na twee uur gezellig bezig te zijn geweest trots met hun knutselwerkje naar huis. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. 

In de diverse groepen volwassenen wordt meestal gewerkt met handgevormde keramiek. Biscuit- en glazuur stook is mogelijk. Regelmatig wordt er door cursisten ook een andere techniek geprobeerd, zoals glasfusen of vilten. Door het zien van de bezigheden van andere cursisten is er stimulatie over en weer. 

Regelmatig, vaak op verzoek van cursisten, vinden er workshops plaats. Hier kan altijd bij aangeschoven worden. Workshops worden ook bekend gemaakt op de website onder nieuwsbrieven. Een bijzonder en creatief uitje, een zussen- of familiedag? 

Er is veel mogelijk in het atelier door de keuze uit diverse materialen. Na een bezoek op de website of een kijkje in het atelier wordt er zeker een leuke activiteit gevonden!

Overzicht

Adres
Voorsterstraat 90b, Nuth
06-55555326
Openingstijden en tarieven

Tijdens lessen, op ochtenden, middagen en avonden op de verschillende dagen van de week, kan er altijd worden binnengelopen. Of na een telefonische afspraak, ook in het weekend.

Gehandicapten

Het atelier is rolstoeltoegankelijk en een aangepast toilet is aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Atelier Creatuurtje. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website