Wat de Maas rond Spaubeek achter liet Beek

Spaubeek Download deze route

Wat de Maas rond Spaubeek achter liet Beek

Spaubeek Wandelroute 11,4 km Gemiddeld
Deze geologische wandeling, samengesteld door het IVN Spaubeek, maakt je als wandelaar attent op de uiteenlopende landschappen, die zelfs voor Zuid-Limburg bijzonder zijn. De wandeling is ongeveer 11,5 kilometer lang, maar je kunt hem ook als twee kortere deelwandelingen lopen (5 en 6 km). De route voert je over een plateau, langs graften, oude boerderijen, fruitboomgaarden, veldkruisen en de Geleenbeek. Holle wegen leiden je door een groen, steeds weer verrassend landschap. Onderweg heb je enkele fraaie uitzichten over de terrassen. Parkeren kan bij een van de parkeergelegenheden in Spaubeek, kasteel Terborgh in Schinnen of bij het treinstation van Spaubeek. Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Bij downloaden is een afzonderlijke routebeschrijving beschikbaar.
Op pad met Jenneke 1 mei 2021

Jenneke ging op pad en wandelde de route 'Wat de Maas rond Spaubeek achterliet'. Het is een mooie natuurlijke route, die je langs het Stammenderbos voert, waar je de vogeltjes hoort fluiten en je even lekker kunt afschakelen. Kijk je mee?

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Op Het Veldje 40, 6176 BK Spaubeek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

11,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website