Wandelroute RR09 - Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR09 - Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 9,8 km Gemiddeld
Deze grensoverschrijdende wandelroute voert je door het prachtige gebied van de Schinveldse bossen. In dit bijzondere bosgebied ervaar je een ongekende stilte, die ervoor zorgen dat je enkel zult genieten van de natuur om je heen. 

Als je geluk hebt, zul je zelfs de kans krijgen om bijzondere diersoorten te zien. Je zult onderweg het zweefvliegveld en het freizeitpark Gangelt ontdekken. 

De route is te volgen via de zwarte palen met paarse ringband. Parkeren kan bij restaurant de Lier, waar ook een kopje koffie te verkrijgen is.

Overzicht

Start- en eindpunt

Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3, Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website