Wandelroute RR08 - Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR08 - Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 5,9 km Makkelijk
Vlak buiten Schinveld ligt de bijzondere huizengroep Nonke Buusjke: een verzameling authentieke Zuid-Limburgse vakwerkgebouwtjes die helemaal in de stijl van vroeger zijn behouden. Een bakhuis, een stroopstokerij, een klompenmakerij, een weefhuis: je vindt ze hier allemaal terug. De wandelroute RR08 neemt het interessante Nonke Buusjke als uitgangspunt en brengt je van daaruit naar de ongerepte natuur van de Schinvelderbossen. Bij Nonke Buusjke kun je ook terecht voor een kopje koffie en ook parkeren is er eenvoudig. Je volgt deze wandelroute via de zwarte paaltjes met de roze band.

Overzicht

Start- en eindpunt

Nonke Buusjke, Heringsweg 5A, 6451 BP Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website