Wandelroute RR07 - Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR07 - Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 5,1 km Makkelijk
Deze route voert je door het prachtige gebied van de Schinveldse bossen, een onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant. 

De route mag, ondanks zijn bescheiden lengte en lage moeilijkheidsgraad, met recht spectaculair genoemd worden. Ontdek het onderweg zelf, bijvoorbeeld bij het Freizeitpark Gangelt en de Zweefluchthaven. 

De route is te volgen via de zwarte kunststofpalen met donkerblauwe ringband. Parkeren kan bij restaurant ‘De Lier’ waar ook een kopje koffie te verkrijgen is.

Overzicht

Start- en eindpunt

Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3, Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website