Wandelroute RR05 - Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR05 - Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 9,4 km Makkelijk
Deze wandelroute van ongeveer 10 kilometer voert je door de prachtige omgeving van de Schinveldse bossen, in de meest noordoostelijke punt van Zuid-Limburg. 

Het grootste gedeelte gaat door het Nederlandse gedeelte van het bos, maar midden op de route ga je ook even de grens naar Duitsland over. 

De route is te volgen via de zwarte kunststof palen met de gele ringband. Parkeren kan bij restaurant de Lier, waar ook een kopje koffie te verkrijgen is.

Overzicht

Start- en eindpunt

Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3 te Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website