Wandelroute RR04 - Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR04 - Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 6,3 km Gemiddeld
Vlak buiten Schinveld liggen de prachtige Schinvelderbossen. Dit uitgestrekte natuurgebied is vol met weidse velden en schaduwrijke boomgroepen. 

Verrassend is Nonke Buusje: de verzameling nostalgische, typisch Zuid-Limburgse vakwerkhuisjes die authentiek zijn ingericht als bijvoorbeeld stroopstokerij, timmerwerkplaats of klompenmakerij. 

Het startpunt van deze interessante wandelroute is restaurant De Lier, gelegen aan het zweefvliegveld. De vullende maaltijden van dit restaurant zijn niet alleen overheerlijk, maar ook biologisch verantwoord. 

Je volgt deze wandelroute via de zwarte kunststof palen met de groene ringband.

Overzicht

Start- en eindpunt

Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3 te Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website