Wandelroute RR02 – Schinveldse Bossen

Schinveld Download deze route

Wandelroute RR02 – Schinveldse Bossen

Schinveld Wandelroute 6,2 km Makkelijk
Deze wandelroute is een van de routes door de bijzondere Schinveldse bossen, in de noordoostelijke hoek van Zuid-Limburg. 

De route is ongeveer 6 kilometer lang en is van een gemakkelijk niveau, waardoor je kunt genieten van een ontspannende wandeling in een geweldige omgeving. 

De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan bij Brasserie HeerLuX, waar je voor of na de wandeling ook kunt genieten van een drankje.
Rondje Schinveld 17 juli 2022

Family Travel Blog gaat op pad in de Schinveldse Bossen en zij vertellen onderweg over de handige functionaliteiten van visitzuidlimburg.nl om zo heel eenvoudig je ideale route te vinden. Ze gaan ook op bezoek bij Nonke Buusjke. Kijk je mee?

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Brasserie HeerLuX, Aan de Voeëgelsjtang 1 te Schinveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,2 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website