Vijf gehuchtenroute

Nuth Download deze route

Vijf gehuchtenroute

Nuth Fietsroute 5,7 km Gemiddeld
Deze fietsroute van 6 kilometer neemt je mee langs een vijftal gehuchten van het kerkdorp Nuth. Een route langs berg en dal, niet te zwaar, afwisselend tussen hellingen en vlakke stukken. Je fietst onder andere door het gehucht Terstraten, langs voormalige oude boerderijen, heren- en vakwerkhuizen, langs kruis en kapel, de grubbe, kasteelhoeve en watermolen. Tijdens de route kun je uitrusten bij Herberg 'In den Haversack'. Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel kun je bij 'downloaden' een aparte wegbeschrijving downloaden. Het startpunt is op de parkeerplaats van de markt in Nuth.

Overzicht

Start- en eindpunt

Markt 17C, 6361 CB Nuth, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website