Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ruiterroute 03 Nuth Wijnandsrade-Hulsberg

Wijnandsrade Download deze route

Ruiterroute 03 Nuth Wijnandsrade-Hulsberg

Wijnandsrade Ruiterroute 15,5 km Makkelijk
Ruitergemeente Nuth is een prettige startplek voor een heerlijke buitenrit over het Limburgse platteland. Hoog op je paard heb je prachtige vergezichten over de uitgestrekte akkers en de enorme velden met wuivend gras. De glooiende paden van deze ruiterroute zijn een plezier voor je paard om te belopen. Je begint deze heerlijke rit bij manege De Blauwe Steen, waar je ook een lekkere kop koffie kunt drinken, en volgt de routebordjes nummer 3. Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van dit weidse landschap, dan is een uitstapje naar de naburige routes van Schinnen, Onderbanken en Beek snel gemaakt.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kersboomkensweg 67, 6363 CC Wijnandsrade, Netherlands

Soort route

Ruiterroute

Afstand

15,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website