Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ruiterroute 02 Nuth Grijzegrubben

Nuth Download deze route

Ruiterroute 02 Nuth Grijzegrubben

Nuth Ruiterroute 10,4 km Gemiddeld
Wat is er fijner dan hoog op de rug van je paard uitkijken over de gewelfde velden, waar de wind ruist door de korenvelden terwijl de zon op je gezicht schijnt? Als echte ruitergemeente met weilanden, maneges en paardenactiviteiten is Nuth de aangewezen plaats voor zo’n heerlijke buitenrit over de glooiende en kronkelende paden van het Limburgse platteland. Deze route is voor zowel ruiters als menners prima begaanbaar en gemakkelijk uit te breiden met een uitstap naar de routes van Schinnen, Onderbanken en Beek. Je begint deze ruiterroute bij herberg In den Haversack, waar je ook heerlijke koffie kunt krijgen, en volgt de routebordjes nummer 02.

Overzicht

Start- en eindpunt

Hunnecum 11, 6361 EG Nuth, Netherlands

Soort route

Ruiterroute

Afstand

10,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website