Quabeeksgrub

Jabeek Download deze route

Quabeeksgrub

Jabeek Wandelroute 8,4 km Gemiddeld
Quabeeksgrub is een echt verborgen pareltje in Zuid-Limburg. Het ligt in een landelijk gebied waar je echt van de rust kunt genieten. 

Deze wandelroute begint bij dorpsbrouwerij De Maar, waar je de auto kunt parkeren en kennis kunt maken met de typisch Zuid-Limburgse kunst van het bier brouwen. 

Vervolgens volg je de wandelroute aan de hand van de gedownloade pdf langs de EXA Gallery en de beeldentuin Ancion. Dat is pas heerlijk tot rust komen in landelijke, Limburgse stijl!

Overzicht

Start- en eindpunt

Etzenraderstraat 7, 6454 AK Jabeek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website