Puth-Windraak

Puth Download deze route

Puth-Windraak

Puth Ruiterroute 12,2 km Gemiddeld
Vanuit het startpunt kasteel Terborgh, dat tevens een voortreffelijke gasterij heeft, bevindt je je moeiteloos op de glooiende en kronkelende ruiterpaden in de prachtige omgeving van Puth.

Tussen Puth en Windraak is het heerlijk paardrijden vanwege de rustige omgeving en de schitterende vergezichten die je op deze ruiterroute te zien krijgt. Van weids akkerland tot de dicht opeenstaande bomen tot de knusse dorpjes onderweg: de route Puth-Windraak zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt zonder je een moment te hoeven vervelen.

Deze ruiterroute is aangegeven met de routebordjes 23. De routes van Onderbanken, Nuth en Beek liggen op steenworpafstand, dus als je geen genoeg kunt krijgen van dit afwisselende gebied, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heisterbrug 119, 6365 CC Schinnen

Soort route

Ruiterroute

Afstand

12,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website