Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Doenrade Download deze route

Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Doenrade Wandelroute 12,2 km Gemiddeld
Afgezonderd van het beroemde heuvelland, de actie in Parkstad en de bedrijvigheid aan de oevers van de Maas ligt de Plateau Rothroute verscholen. In dit relatief onbekende en dus rustige stukje Zuid-Limburg vind je ongerepte natuur, weidse uitzichten en culturele herinneringen die nog doen denken aan de mysterieuze tijd van de Bokkenrijders. Je begint bij het stralend witte kasteel Doenrade, waar je de auto kunt parkeren en een kop koffie kunt drinken in de bijzondere sfeer van dit kasteel. Je ontdekt de verborgen schoonheid van deze wandelroute door de rode (ring)paaltjes te volgen of aan de hand van de downloadbare separate pdf.

Overzicht

Start- en eindpunt

Limpensweg 22, 6439 BE Doenrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

12,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website