Panoramaroute SC08 Schinnen

Schinnen Download deze route

Panoramaroute SC08 Schinnen

Schinnen Wandelroute 14,1 km Gemiddeld
Wat maakt Limburg nou zo leuk? Zijn het de eeuwenoude kastelen, de authentieke vakwerkhuisjes en de kerkjes en kapellen die nog steeds de katholieke cultuur ademen? Zijn het de weelderige hellingbossen, de glooiende graslanden en de beken die glinsterend door de dalen kabbelen? Zijn het de speciaalbieren, de bourgondische gerechten en de gezellige mensen? Op deze wandelroute in de schitterende omgeving van Schinnen kom je ze allemaal tegen, zodat je zelf kunt beoordelen wat jouw Zuid-Limburgse beleving zo onvergetelijk maakt. Je begint de Panoramaroute bij kasteel Terborgh, waar ze ook een uitstekende gasterij hebben, en volgt de oranje (ring)paaltjes.
Jenneke loopt de Panoramaroute 5 april 2018

Jenneke neemt je mee op de Panoramaroute in Schinnen. Bekijk de prachtige omgeving in haar vlog.

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Oliemolenweg , 6365 Schinnen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

14,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website