Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Oirsbeek-Bingelrade

Oirsbeek Download deze route

Oirsbeek-Bingelrade

Oirsbeek Ruiterroute 12,9 km Gemiddeld
Op de ruiterroute Oirsbeek-Bingelrade leer je het prachtige natuurgebied rond deze dorpen goed kennen. Vanaf de rug van je paard verken je de Beukenberg en zie je het weidse uitzicht over de hele regio vanaf de top. Ook zie je het fonkelwitte kasteel Doenrade, waar je ook een heerlijk kopje koffie kunt krijgen. Deze route met zijn kronkelende en glooiende ruiterpaden komt vlak langs de ruiterroutes van Onderbanken, Nuth en Beek, zodat je gemakkelijk kunt overspringen. De route Oirsbeek-Bingelrade volg je Ruitercentrum Daalderhof in Oirsbeek via de routebordjes nummer 24.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klein Doenraderweg 30, 6438 BP Oirsbeek, Netherlands

Soort route

Ruiterroute

Afstand

12,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website