Nuth Voerendaal MTB-route

Nuth Download deze route

Nuth Voerendaal MTB-route

Nuth Mountainbikeroute 35,3 km Gemiddeld
Verken de kronkelige paadjes en de vriendelijke hellingen op de MTB-route Voerendaal-Nuth. Deze mountainbikeroute ligt net op de rand van het heuvelland, waar de beklimmingen ook voor minder geoefende liefhebbers nog prima uitvoerbaar zijn. Ook als je met het hele gezin wil mountainbiken, is deze tocht door het landelijke gebied tussen Nuth en Voerendaal een aanrader. Als je wel een stevigere mountainbikeroute aankan, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden dankzij het bewegwijzerde netwerk van gekoppelde lussen dat heel Zuid-Limburg overspant. Welke route je ook neemt: in deze omgeving is het nooit lang zoeken naar een gezellig bruin café om een fijne tussenpauze in te lassen en een ijscoupe van herberg 'In den Haversack' gaat er altijd wel in.

Overzicht

Start- en eindpunt

Wienweg 1, 6361 GS Nuth, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

35,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website