Parkstad Roode Beek MTB-route

Brunssum Download deze route

Parkstad Roode Beek MTB-route

Brunssum Mountainbikeroute 10,9 km Gemiddeld
In de afwisselende regio Parkstad Limburg liggen vijf onderling verbonden mountainbikeroutes. De lus MTB-route Brunssum (Roode Beek) is de meest noordelijke, die je door de schitterende omgeving van Schinveld en Brunssum brengt. Op deze route verken je het Schutterspark, de loop van de Roode Beek en de Schinveldse Bossen met zijn hoge naaldbomen en velden waar de runderen vrij grazen. Je begint deze mountainbikeroute bij Park het Plateau in Brunssum en ook onderweg kun je pauzeren bij een fijne horecagelegenheid, zoals het kleine, authentieke 'Biej de Tant'. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop de geel-blauwe MTB-plaatjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klimbos Park het Plateau Brunssum, Ganzepool 17, Brunssum

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

10,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website