Kleine kernen SC01 Schinnen

Doenrade Download deze route

Kleine kernen SC01 Schinnen

Doenrade Wandelroute 16,7 km Gemiddeld
De kleine kernen op deze wandelroute zijn de lieflijke dorpjes in een glooiend landschap vol bossen en uitzichten over uitgestrekte dalen. Rond Etzenrade, Bingelrade, Doenrade, Quabeek, Merkelbeek en Jabeek vind je bovendien het rustige akkerland. Deze wandelroute, te volgen via de zwarte (ring)paaltjes, bestaat uit twee delen. Als je alle prachtige locaties op de route wil zien, dan wandel je de volledige 16 km, maar als je liever een deel voor een toekomstige wandeling laat liggen, dan kun je de route afsteken bij Bingelrade. Parkeren kan bij het stralend witte kasteel Doenrade, waar je ook een kopje koffie kan drinken in historische sferen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Limpensweg 20, 6439 BE Doenrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

16,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website