Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Route van de vliegende bok HG9 Nuth

Hulsberg Download deze route

De Route van de vliegende bok HG9 Nuth

Hulsberg Wandelroute 8,3 km Makkelijk
Ten westen van het pittoreske dorpje Hulsberg ligt het nog kleinere plaatsje Arensgenhout, wat je zeker niet over het hoofd mag zien. Deze twee aandoenlijke plaatsjes leer je allebei kennen als je via de blauwe paaltjes deze wandelroute volgt. Parkeren kan in het centrum van Hulsberg, waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken. Let vooral goed op de schitterende kerk van H. Clemens en het Archeologisch Rustpunt Steenland, waar een kunstwerk nog het punt laat zien waar in 2008 een oude Romeinse villa is opgegraven. Die Romeinen wisten wel waar het mooi was!

Overzicht

Start- en eindpunt

Raadhuisstraat 17-19, 6336 VH Hulsberg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,3 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website