Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Kollebloomroute HG8 Nuth

Hulsberg Download deze route

De Kollebloomroute HG8 Nuth

Hulsberg Wandelroute 8,5 km Makkelijk
Op de Kollebloomroute leer je de schilderachtige omgeving van het dorpje Hulsberg kennen. Deze wandelroute leidt je langs de statige kerk van de H. Clemens. Volg je de rode paaltjes, dan kom je bovendien langs landgoed Aalbeek. Hier vind je onder andere de reusachtige mammoetboom met een stamomtrek van bijna vijf meter. Parkeren kun je in het centrum van Hulsberg, waar je ook een kopje koffie kunt drinken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkbergweg 2, 6336 VE Hulsberg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website