De Dwergroute WR6 Nuth

Wijnandsrade Download deze route

De Dwergroute WR6 Nuth

Wijnandsrade Wandelroute 5,9 km Makkelijk
Kronkelende paden, weidse vergezichten en wuivende korenvelden tref je aan op de Dwergroute. Je verwondering begint al bij het startpunt, waar je je auto kwijt kunt bij het statige kasteel Wijnandsrade. 

Vanaf daar volg je de blauwe paaltjes door het buitengebied met zijn prachtige natuur. Even uitblazen en bijkomen kan op de vele bankjes of bij wandelcafé Blauwe Steen of herberg In den Haversack, vlak bij het gezellige plaatsje Nuth.
Op pad met Jenneke 5 december 2021

De meeste mensen zitten in de winter thuis op de bank, maar het is zo lekker om naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Lekker gezond! Jenneke wandelt de Dwergroute vol kronkelwegen, groen en weides door een echt boerenlandschap. 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Opfergeltstraat 3K, 6363 BW Wijnandsrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website