Buitenring fietsroute

Nuth Download deze route

Buitenring fietsroute

Nuth Fietsroute 41,2 km Gemiddeld
Stap met je fiets uit op station Nuth of huur een fiets als je in Nuth aankomt, en je ontdekt de nieuwste infrastructuur in Parkstad op deze fietsroute. Om deze vernieuwende groene route te rijden, volg je de fietsknooppunten. Je kunt ook een separate pdf-beschrijving downloaden. Op de weg van Nuth naar station Kerkrade Centrum beleef je de veelzijdige natuur van de Brunssummerheide, maak je kennis met de relaxte sfeer in het Schutterspark en stap je even af voor een fris biertje bij de Alfabrouwerij. De gloednieuwe Buitenring is zo aangelegd dat hij vernuftig door het landschap heen gaat en de prachtige Zuid-Limburgse natuur zo veel mogelijk spaart – gelukkig, want de regio Parkstad Limburg heeft in 2016 niet voor niets de Tourism of Tomorrow Award voor Beste Reisbestemming ter Wereld gewonnen.

Tip! Onderweg kom je langs het Clemensdomein. Benieuwd naar de verhalen of een kijkje binnen nemen? Bekijk de 360-graden tour of beluister de audiotour. Beide tours zijn ook toegankelijk door de qr-codes op het gevelbordje bij de kerk te scannen. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Stationsplein 1, 6361 BG Nuth, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

41,2 km

Knooppuntenlijst

83 > 96 > 25 > 85 > 84 > 24 > 34 > 27 > 28 > 60 > 97 > 63 > 62 > 61 > 33 > 74 > 79 > 78 > 47 > 46 > 43 > 44 > 3 > 44

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website