Beekdaelen - Danikerberg route SC06

Sweikhuizen Download deze route

Beekdaelen - Danikerberg route SC06

Sweikhuizen Wandelroute 7,7 km Gemiddeld
In dit gebied beginnen de Limburgse heuvels. En wat voor heuvels! De Danikerbergroute voert je langs steile bospaadjes met verrassende vergezichten naar boomgaarden met een unieke pruimensoort. 

Een monumentaal restaurant waar de middeleeuwse Kleine Commanderij van de Duitse Orde was gevestigd, naast een berg waar volgens de legende ooit galgen voor de bokkenrijders stonden. 

Moderne zorg voor natuur en cultuurlandschap laten je genieten van dit eeuwenoude en unieke gebied. De route is te volgen via de gele (ring)paaltjes. Parkeren kan bij de Biesenhof in Geleen. Een kop koffie is te verkrijgen bij gasterie de Bokkereyer of de Biesenhof zelf.
Op pad met Jenneke 16 december 2020

Jenneke loopt de Danikerbergroute en voert je langs steile bospaadjes met verrassende vergezichten, naar boomgaarden met een unieke pruimensoort en laat je genieten van dit eeuwenoude en unieke gebied. 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Bergstraat 1A, 6174RN, Beekdaelen, Limburg

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website