Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Herberg In den Haversack

Nuth

Herberg In den Haversack

Herberg In den Haversack Putstraat 58Nuth 06-51324571 Stuur e-mail
Herberg in den Haversack biedt voor ieder wat wils. Een all-in arrangement inclusief activiteiten, al dan niet in een thema! Kinderfeesten in prinsessen of western-stijl, met echte pony's op zolder! Ludiek groepsvervoer met de tram! Of natuurlijk gewoon een heerlijke ijscoupe of speciaalbier op het tuinterras! U zoekt een locatie met een gezellige huiselijke sfeer waar van alles mogelijk is, en dan ook nog op maat gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken!

Overzicht

Adres
Putstraat 58, Nuth
06-51324571
Openingstijden

Het terras is vanaf 2e paasdag tot eind september van dinsdag t/m zondag van 11.00-19.00 uur geopend. Kinderfeestjes zijn op iedere dag te reserveren. Voor de woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er vaste starttijden, raadpleeg de website voor meer info. Groepsarrangementen zijn iedere dag mogelijk op reservering.

Gehandicapten

Het gehele bedrijf is toegankelijk voor gehandicapten. De tram biedt hier beperkte mogelijkheden, toekomstig zal er een tram voor gehandicapten-vervoer inzetbaar zijn. De speelzolder is niet toegankelijk voor rolstoelen. Neem telefonisch contact op voor meer info.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Herberg In den Haversack. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Herberg In den Haversack

Routes in de buurt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website