Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wandelen door Kerststallendorp Schimmert

Schimmert Bezoek website

Wandelen door Kerststallendorp Schimmert

Wandelen door Kerststallendorp Schimmert Diverse locatiesSchimmert 06-53334474 Naar de website
Langs vijf wandelroutes variërend van 1,8 tot 5,3 kilometer kun je elk jaar weer andere kerststallen en kersttaferelen zien. Deze zijn afkomstig uit de collectie van oud-pastoor Van Oss of van bewoners. 

Vaak vaste, maar ook nieuwe adressen van bewoners, die bij hun huis of voor het raam een unieke voorstelling plaatsen. De wandelroutes worden met pijlen aangegeven. 

Een plattegrond met overzicht van de routes vind je bij de kerk en bij de grote parkeerplaatsen. Raamaffiches duiden de adressen aan waar kerststallen te zien zijn. 

Op de website is bij de plattegrond een overzicht met straatnamen en huisnummers van de adressen waar een kersttafereel te zien is per route aangegeven.

Overzicht

Data 19-12-2021 t/m 2-1-2022
Contact
Diverse locaties, Schimmert
06-53334474

Sub evenementen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website