Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Trouwbeurs 'Ja ik wil'

Schinveld Bezoek website

Trouwbeurs 'Ja ik wil'

Trouwbeurs 'Ja ik wil' De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65Schinveld 0622511796 Naar de website
In samenwerking met Landgoed De Schinvelderhoeve zal er wederom een zeer romantische trouwbeurs plaatsvinden op zondag 3 oktober. Met zo'n dertig verschillende bedrijven kun je alles in huis halen om je speciale dag volledig te realiseren.

Omdat de organisatie verwacht dat de maatregelen nog niet volledig weg zijn, zal de organisatie met tijdsloten werken. Je kunt je dus op een bepaald tijdstip aanmelden om de beurs te bezoeken. Per 15 minuten kun je naar binnen.

Omdat het al een heel moeilijk jaar is geweest en er zoveel bruiloften zijn verschoven en uitgesteld, wil de organisatie alle bruidsparen die na oktober trouwen twee tickets cadeau geven voor deze beurs. Dat kan met de volgende code: Trouwbeurs2021 
  

Overzicht

Prijs

Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Data
2021
oktober 3
Contact
De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, Schinveld
0622511796

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website