Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Rondje Limburgs Landschap

Schimmert Bezoek website

Rondje Limburgs Landschap

Rondje Limburgs Landschap Start: Aan de Meule, Schimmerterweg 17, Beek. Eindpunt: Zwamburg, De Bockhofweg 10Schimmert 06-42974744 Naar de website
Rondje Limburgs Landschap is een coronaproof en weersbestendige buitenactiviteit met mooi uitzichten over het Limburgse landschap. Bij de start ontvang je een routebeschrijving met zoekvragen voor onderweg, een stuk Limburgs fruit en een flesje water per persoon. 

Het doel is om zo min mogelijk kilometers te rijden en zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden, het is dus geen race. Onderweg kom je verschillende lokale producenten en boerderijwinkels tegen waar je even kunt stoppen en eventueel iets kunt kopen. 

Bij de finish ontvang je een lunch in de vorm van oesterzwammensoep en een broodje kroket. De route is ongeveer 50 kilometer lang en duurt twee tot en met tweeënhalf uur. 

Deze activiteit is alleen mogelijk met de auto en kan in de weekenden of tijdens een vakantieperiode verreden worden. Tijd: tussen 9:30 uur en 10:30 uur kun je van start gaan. Alle deelnemers vertrekken dan om de vijf minuten. 

Data:
30 januari.
6/20/27 februari.
6/13/20 maart.

Overzicht

Prijs

€ 10,- per persoon.

Data 30-1-2021 t/m 20-3-2021
Contact
Start: Aan de Meule, Schimmerterweg 17, Beek. Eindpunt: Zwamburg, De Bockhofweg 10, Schimmert
06-42974744

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website