Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Nierdaagse

Aalbeek Bezoek website

Nierdaagse

Nierdaagse Diverse locatiesAalbeek Naar de website
Wandel je mee met de Nierdaagse? De wereld wordt stap voor stap weer groter. Naar buiten, bewegen. Alleen of met een wandelmaatje. Als nierpatiënt is je wereld klein en sta je blijvend op de rem. Daarom organiseert de Nierstichting in de maand juli de Nierdaagse. 

Met de Nierdaagse worden er stappen gemaakt voor nierpatiënten. Vanuit huis of een andere plek. Hoe meer stappen er gemaakt worden en hoe meer geld, hoe meer impact er gemaakt kan worden om nierziekten te genezen. 

Wandel van 1 tot 31 juli mee met de Nierdaagse en help nierziekten genezen. Meer informatie en hoe in te schrijven, vind je op de website.

Overzicht

Prijs

€ 10,-.

Data 1-7-2021 t/m 31-7-2021
Contact
Diverse locaties, Aalbeek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website