Limburgse Lentewandeling 2023

Schinveld Bezoek website

Limburgse Lentewandeling 2023

Limburgse Lentewandeling 2023 Schinvelderhoeve (startpunt)Schinveld 0627001582 Naar de website
Op zondag 7 mei a.s. gaat weer de jaarlijkse Limburgse Lentewandeling van start. Starten, kan vanaf 10:00-12:30u vanuit de Schinvelderhoeve (Brunssummerstraat 65, Schinveld).

Je hebt de keuze uit twee routes, 8 of 14 km, en beide routes leiden je langs de mooiste plekjes van ons grensgebied. Tijdens de twee rustpunten en finish geniet je van heerlijke Limburgse lekkernijen (o.a. Limburgse vlaai, hapjes, Bockbier en zuurvlees met frietjes).

Beide routes zijn goed bereikbaar met kinderen en kinderwagens. De kosten van de wandeling bedragen € 17,50 p/p. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Rotary Club Brunssum - Onderbanken en Aachen Nordkreiss en haar sponsoren. H

et volledige deelname bedrag zal ten goede komen voor het goede doel: de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Wandel mee en geniet!

Overzicht

Prijs

€ 17,50 inclusief Limburgse vlaai en koffie bij eerste pauze punt, lekker Limburgs Bokbiertje en Limburgse hapjes bij pauze punt twee en bij de finish frietjes met zuurvlees.

Data 7-5-2023
Contact
Schinvelderhoeve (startpunt), Schinveld
0627001582

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website