Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

KunstInSchinnen

Oirsbeek Bezoek website

KunstInSchinnen

KunstInSchinnen Diverse locaties in BeekdaelenOirsbeek 06-41421373 Naar de website
Op 9 en 10 oktober vindt in Beekdaelen, voor de negende keer het tweejaarlijkse cultuurevenement 'KunstInSchinnen' bij diverse locaties plaats!

Gedurende dit evenement presenteren 58 lokale professionele en amateurkunstenaars op 42 verschillende locaties, hun kunstzinnige creaties, variërend van schilderkunst, glaskunst, keramiek, beeldhouwwerk, fotografie tot edelsmeden et cetera. 

Alle expo locaties zijn op beide dagen geopend en zijn vrij toegankelijk van 11.00-17.00 uur. Let je wel op de 1,5 meter afstand in verband met de Covid19 regels? 

Er is een handig klein boekje beschikbaar met alle deelnemers inclusief plattegrond, dit is gratis verkrijgbaar bij de deelnemers en horecagelegenheden VVV et cetera. Je bent van harte welkom!

Overzicht

Data 9-10-2021 t/m 10-10-2021
Contact
Diverse locaties in Beekdaelen, Oirsbeek
06-41421373

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website