Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Knapzak arrangement

Schimmert Bezoek website Bestel tickets

Knapzak arrangement

Knapzak arrangement Diverse locatiesSchimmert 06-12461692 Naar de website
Lekker easy cruisen door het Limburgse Heuvelland met een retro E- Fatbike. Een degelijke, stoere Bike, minimalistisch opgebouwd, met trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, dat gemaakt is zodat je van het fietsen alsook van de omgeving kunt genieten.

Vanuit de gekozen locatie (Brasserie Bie Ein) rijd je bijvoorbeeld richting het Heuvelland. Je kunt een eigen route kiezen of een route aanvragen. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden. Je maakt kennis met dorpen en vaak mooie boerenhoeve 's. 

Misschien zie je wel een enkel kasteel of een prachtig erflandgoed. Bij vertrek krijg je een rugzakje met een lunch To Go en onderweg is ook nog eens de mogelijk om bij één van de samenwerkpartners een culinaire tussenstop te houden. 

Op de ene plek een heerlijk kopje koffie met vlaai, de volgende heerlijk ijs en de ander een borrelhapje met een bijzondere speciaal biertje.

Overzicht

Prijs

Prijs: € 55,-. Huur E Fat Bike en rugzakje met lunch To Go.

Data 16-4-2021 t/m 1-11-2021
Contact
Diverse locaties, Schimmert
06-12461692

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website