Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kerstshow Lupa Outdoors

Schimmert Bezoek website

Kerstshow Lupa Outdoors

Kerstshow Lupa Outdoors Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70Schimmert 045-4042333 Naar de website
Kerstshow in Schimmert.  Aan de rand van het landelijk gelegen Schimmert, in het mooie Zuid Limburg, vijf minuten van Valkenburg aan de Geul. Laat je betoveren in de kerstwereld. 

Tot aan de kerstdagen kun je genieten van één van de méést aansprekende en sfeervolle kerstshows in de regio. Deze alweer 25e editie is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen en zelfs ruim buiten de regio. 

De decoratie- en de vijverafdeling wordt omgetoverd in een ware kerstwereld, in diverse aansprekende, authentieke kerstsferen. Het gevoel van stijl, warmte, huiselijkheid en traditie staan daarin centraal en bezorgen de bezoeker een zeer gevarieerd en 'heerlijk' kerstgevoel. 

Geniet tijdens de Kerstmarkt van mooie arrangementen, heerlijke geuren van Yankee Candle. Een keuze uit speciale kerstornamenten, onder andere van Disney Traditions is ook aanwezig. Ben je op zoek naar mooie en exclusieve kerstgroepen? Dan ben je hier zeker aan het goede adres! 

 Plan een bezoek aan deze authentieke kerstshow. Tot snel.

Let op: tijdens het bezoek gelden de corona-maatregelen voor de veiligheid van alle bezoekers!

Overzicht

Data 8-11-2020 t/m 24-12-2020
Contact
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70, Schimmert
045-4042333

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website