Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kerstshow Lupa Outdoors

Schimmert Bezoek website

Kerstshow Lupa Outdoors

Kerstshow Lupa Outdoors Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70Schimmert 045-4042333 Naar de website
De jaarlijkse Kerstshow zal op zondag 7 november weer van start gaan. Als je in de maanden november en december het Vijvercentrum in Schimmert binnenloopt, waan je je meteen in de sfeer van de feestdagen: prachtige versieringen voor in en om je woning, het knapperende geluid van vuurkorven, de geur van dennennaalden, fonkelende lichtjes, en natuurlijk heel veel kerstdecoraties in verschillende
sfeerthema's.

Kerstshow van Vijvercentrum Limburg in Schimmert: een begrip in de regio
De Kerstshow is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in en zelfs ruim buiten de regio. De medewerkers nodigen je dan ook van harte uit om gast te zijn bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg in Schimmert. 

Ieder jaar weer richten de medewerkers de vijver-, decoratie- en de tuinafdeling in Engelse Kerstsfeer in. Stijl, warmte en traditie staan garant voor het heerlijk Kerstgevoel. Het gevoel dat de medewerkers met de grote vaste klantenkring graag met je delen.

Diverse sfeerthema´s: voor elk wat wils
Ook dit jaar hebben de medewerkers de kerstshow ingericht aan de hand van vijf sfeerthema's: schitterend zilver, glanzend goud, traditionele kerst in rood en groen en het sneeuwthema warm wit, gecombineerd met chique zilver.

Jim Shore & Disney Classics
Een speciaal kerstthema is toch wel de kerstbeelden serie van Jim Shore & Disney Classics: Santa- Mickey & Minnie Mouse, Pooh Bear, Eeyore of Pluto met een kerstmuts.

Leuk voor de kinderen, maar vooral ook voor volwassenen. De laatste nieuwe beelden zullen natuurlijk in de collectie te bewonderen zijn! Dit jaar is ook de Britto en Unesco serie aanwezig!

Traditiegetrouw mag ook het bos- en natuurthema dit jaar niet ontbreken tijdens de kerstshow. Ook dit jaar vind je een zeer gevarieerd aanbod van kerstgroepen, in diverse maten en gemaakt van uiteenlopende materialen!

Een mooie tijd ook voor je kinderen!
Elk jaar weer beleven kinderen de kersttijd als de mooiste periode van het hele jaar. Het versieren van de Kerstboom en de kerststal met hun eigen decoraties is iets waar kinderen heel veel plezier aan beleven. 

Ook je kinderen vinden in de speciale kinderhoek hun eigen kerstversiering. Hiermee wordt de Kerstboom thuis nog véél mooier!

Decoratie voor de zakelijke markt
Wil je je bedrijfspand graag aankleden in een sfeervolle Kerststijl? Dit jaar kun je bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg ook terecht voor decoratie-artikelen voor zakelijke doeleinden. In het assortiment vind je diverse producten die je kantoor de feestelijke en warme uitstraling geven, passend bij deze periode van het jaar.

Kerststukken, adventskransen, kerstkransen zijn op bestelling leverbaar. Je kunt deze natuurlijk geheel in je eigen stijl laten opmaken.

Yankee Candle kerstcollectie
Lupa Outdoors is officieel dealer van het exclusieve kaarsenmerk Yankee Candle. Speciaal voor de feestdagen heeft Yankee Candle een prachtige kerst-lijn, met geuren die je helemaal in de sfeer van kerst laten komen. De laatste nieuwe kerstgeuren zijn uiteraard aanwezig.

En er is nog meer...
Een ruim assortiment outdoor/waxkleding van Hunter is aawezig, evenals dames en heren hoeden van onder andere Stetson, outdoorlaarzen van Dubarry, Aigle en Blundstone.

Stijlvolle tassen van Dubarry behoren ook tot de collectie. Kortom, mode voor mensen die met volle teugen willen genieten van het buitenleven! Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur geopend.
Maandag: gesloten.

Overzicht

Data 7-11-2021 t/m 23-12-2021
Contact
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70, Schimmert
045-4042333

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website