Kerstshow Lupa Outdoors

Schimmert Bezoek website

Kerstshow Lupa Outdoors

Kerstshow Lupa Outdoors Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70Schimmert 045-4042333 Naar de website
Aan de rand van het landelijk gelegen Schimmert, in het mooie Zuid Limburg, vijf minuten van Valkenburg. leder jaar in november en december ondergaat Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg een ware metamorfose. 

Laat je betoveren door deze prachtige kerstshow. Tot aan de kerstdagen kun je genieten van één de meest aansprekende en sfeervolle kerstshows in de regio. Deze sfeervolle kerstshow is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen en zelfs ruim buiten de regio. 

De decoratie- en de vijverafdeling worden omgetoverd in een ware kerstwereld, in diverse aansprekende, authentieke kerstsferen. Het gevoel van stijl, warmte, huiselijkheid en traditie staan daarin centraal en bezorgen je een zeer gevarieerd en heerlijk kerstgevoel. 

Geniet tijdens de kerstmarkt van mooie arrangementen, en de heerlijke geuren van Yankee Candle. Ook de kinderen kunnen genieten van de speciale kerstornamenten van onder andere Enesco’s Disney Traditions. Plan een bezoek aan één van de meest authentieke kerstshows van de regio.

Overzicht

Data 6-11-2022 t/m 24-12-2022
Contact
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70, Schimmert
045-4042333

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website