Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ja, ik wil trouwen In Limburg

Schinveld Bezoek website

Ja, ik wil trouwen In Limburg

Ja, ik wil trouwen In Limburg De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65Schinveld 0622511796 Naar de website
Op de Ja ik wil - Trouwbeurs voel je de ‘klik’ met de juiste fotograaf, proef je de lekkerste taarten, ruik je de prachtigste bloemen en zie je de mooiste jurken. 

Kom dus naar de Ja ik wil - trouwbeurs en maak kennis met leuke, lokale bedrijven die alles in huis hebben om je mooiste dag perfect te verzorgen. 

Je kunt bij één van de deelnemende bedrijven je uitnodiging ontvangen. Hiermee kun je met 2 personen gratis naar de trouwbeurs toe. Kijk op de website voor alle adressen. Op de website kun je je starttijd reserveren. 

Tickets zijn enkel te verkrijgen in de voorverkoop. Er kunnen in verband met COVID-19 slechts een beperkt aantal bruidsparen per tijdslot naar binnen. Alle COVID-maatregelen vind je op de website.

Overzicht

Prijs

€ 5,- entree per persoon. Via een deelnemend bedrijf kun je echter je tickets gratis ontvangen.

Data
2021
oktober 3
Contact
De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, Schinveld
0622511796

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website