IJsmuseum

Schimmert Bezoek website Bestel tickets

IJsmuseum

IJsmuseum De Steeg 30Schimmert 045-5243401 Naar de website
Het ijsmuseum is vanaf 4 december weer geopend. Een uniek uitje voor jong en oud.

In een echte iglo zitten, om ingevroren te worden, te weten komen wat een hunebed met ijs te maken heeft? In het ijsmuseum kan het allemaal en nog veel meer!

Het ijsmuseum is gelegen in de werkende ijs(beelden)fabriek van Icecarving.nl. Ontdek alles over het productieproces, de invloed en functie van ijs door de jaren heen, en zie met eigen ogen hoe levensgrote ijsblokken getransformeerd zijn tot mooie sculpturen. 

De sculpturen zijn eigenhandig gemaakt door kunstenaar Sander Hurkens, NL kampioen Icecarving. Met een beetje geluk zie je hem live in actie tijdens jouw bezoek.

Een uniek interactief uitje voor het hele gezin. Beleef, zie, voel, leer, ontdek of zelf aan de slag met ijs? Ook dat kan!

Wil je lekker glijden van de Glad Janus, een heuse ijsglijbaan? Jezelf in laten vriezen in een blok ijs? Genieten van mooie ijssculpturen? Zelf een ijssculptuur proberen te maken? Dan is het ijsmuseum the place to be!

Het ijsmuseum is uitsluitend te bezoeken na een online reservering en werkt op basis van tijdsloten. Uiteraard houdt het ijsmuseum rekening met alle Coronamaatregelen.

In het ijsmuseum is het -10 graden Celsius, dus vergeet niet om je warm te kleden. Muts en handschoenen worden aanbevolen.

Overzicht

Prijs

Vanaf 18 jaar: € 9,50.

Kinderen van 4 t/m 17 jaar: € 6,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee en hebben geen ticket nodig.

Data 1-8-2022 t/m 4-9-2022
Contact
De Steeg 30, Schimmert
045-5243401

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website