Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

IJsmuseum

Schimmert Bezoek website Bestel tickets

IJsmuseum

IJsmuseum De Steeg 30Schimmert 045-5243401 Naar de website
Vanaf zaterdag 5 juni is Nederland een nieuw museum rijker. Het eerste pop-up ijsmuseum van Nederland opent haar deuren in Schimmert, vlakbij Valkenburg. 

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om ingevroren te worden? Weten wat een hunebed met ijs te maken heeft, of in een echte iglo zitten? In het ijsmuseum kan het allemaal. 

Bewonder de levensgrote ijsbeelden die eigenhandig zijn gemaakt door Nederlands kampioen icecarving, Sander Hurkens. In de 250m2 vriezers van de werkende ijssculpturenfabriek ontdek je van alles over dit wonderlijke natuurproduct. 

Zie hoe ijs getransformeerd wordt tot prachtige sculpturen. Je kunt het museum bezoeken door online te reserveren via de website.

Overzicht

Prijs

Vanaf 18 jaar: online € 8,50. Kinderen van 4 t/m 17 jaar: online € 5,50. Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee en hebben geen ticket nodig.

Data 5-6-2021 t/m 31-8-2021
Contact
De Steeg 30, Schimmert
045-5243401

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website