Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Het Landgoed van de Sint

Schinveld Bezoek website

Het Landgoed van de Sint

Het Landgoed van de Sint De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65Schinveld 06-22511796 Naar de website
Het lijkt zo vanzelfsprekend. Een bezoek aan Sint en Piet. Maar afgelopen jaar is gebleken dat je niet altijd alles als vanzelfsprekend kunt aannemen. 

De organisatie gaat er met al de versoepelingen wel vanuit dat dit jaar de poorten weer geopend mogen worden voor alle kinderen die de Sint wil bezoeken, want wat heeft iedereen dat gemist. Er wordt wel met tijdsloten gewerkt, per 15 minuten kun je naar binnen.

Wat kun je bij je bezoek van 70 minuten verwachten? De organisatie neemt je mee naar de slaapkamer van de Sint waar Piet druk bezig is om alles netjes te maken. Je mag gaan klimmen op oefendaken. Hoe spannend is dat?

Je krijgt vragen over de Sint gesteld en zijn Pieten met De Grote Pepernoten Show en uiteraard wordt er ook aan de studeerkamer van de Sint geklopt, mag jij naar binnen denk je? 

Overzicht

Prijs

Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Data 13-11-2021 t/m 5-12-2021
Contact
De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, Schinveld
06-22511796

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website