Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Grote Straatrommelmarkt

Schinnen Bezoek website

Grote Straatrommelmarkt

Grote Straatrommelmarkt HeggeSchinnen 06-43030566 Naar de website
Op zondag 5 september van 10:00 uur tot 17:00 uur organiseert buurtvereniging Hegge (Schinnen) alweer haar 16e editie van de jaarlijkse grote straatrommelmarkt. 

Over een lengte van 700 meter zijn passeer je 170 kramen aan beiden zijden met alleen maar tweedehands spullen (vooraf gecontroleerd). Dat alles in de karakteristieke uitstraling van de straat Genèk (Hegge). 

Je kunt je auto gratis op de parkeerplaats aan de kant van Schinnen parkeren (400 meter loopafstand) of in één van de weides aan de kant van Spaubeek (direct aan de markt).  

Op het horeca plein worden prijzen uit de twintigste eeuw gehanteerd, je kunt hier voor vriendelijke prijzen voor een hapje of een drankje genieten. En dit terwijl de DJ voor een gezellige sfeer zorgt. 

Overzicht

Prijs

€ 1,- vanaf 12 jaar. Meer informatie met betrekking tot de markt en reservering van marktkramen (à  € 18,-) vind je op de website of even telefonisch contact opnemen.

Data
2021
september 5
Contact
Hegge, Schinnen
06-43030566

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website